Rihanna se udala u tajnosti? Njezin dečko jednom rečenicom potaknuo šuškanja

Foto: Profimedia

RIHANNIN dečko A$AP Rocky, s kojim pjevačica čeka drugo dijete, u srijedu je održao Spotify koncert na Festivalu Cannes Lions, a zbog jedne njegove rečenice fanovi su uvjereni kako se par vjenčao u tajnosti, piše Page Six. 

Posvetio pjesmu supruzi 

"Želim posvetiti ovu pjesmu mojoj prekrasnoj supruzi u ovoj jebenoj dvorani!" izjavio je reper na koncertu kojem je u VIP loži prisustvovala i trudna Rihanna. Pjevačica je na ovaj javni iskaz ljubavi reagirala osmijehom, a njegova izjava probudila je znatiželju fanova. 

Američki medij kontaktirao je Rihannine i Rockyjeve predstavnike, no oni nisu htjeli odgovoriti na pitanje jesu li već oženjeni. 

Čekaju drugo dijete 

Podsjetimo, par je započeo vezu 2020., a dvije godine poslije objavili su da očekuju svoje prvo dijete. Dobili su sina čije su ime dugo čuvali u tajnosti, a u svibnju ove godine otkriveno je kako su ga nazvali RZA Athelston Mayers, u čast producentu i reperu RZA-u, jednom od članova kultne glazbene skupine Wu-Tang Clan. 

Pjevačica je u veljači javnosti otkrila da je ponovno trudna kada je pokazala svoj trbuh tijekom nastupa na poluvremenu Super Bowla.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.