Rihanna i Chris: Nakon što ju je istukao, sad s njim snima duet

NE SAMO da se vratila i oprostila svom zlostavljaču Chrisu Brownu, Rihanna je snimila i duet s njim, kako prenosi CNN. Pjevačica se za povratak na vrh glazbene karijere odlučila zajedno sa dečkom protiv kojeg je nedavno podigla optužnicu koja bi ga mogla koštati gotovo pet godina slobode.

Američki mediji sustavno ignoriraju Chrisa

Njihova zajednička pjesma trebala bi se uskoro naći u radijskom eteru, no kako američki mediji sustavno ignoriraju Chrisove pjesme, pitanje je hoće li i ova pjesma pronaći put do javnosti. Nakon reperovog napada mediji su prestali s emitiranjem njegovih pjesama.

Otkad se vratila dečku, i Rihanna je neprestano na udaru kritika - brojne javne osobe smatraju da time pruža krivi primjer svojim obožavateljima, a ona još uvijek izbjegava medije i odbija davati intervjue.

Par koji je se pomirio, ali i navodno vjenčao na imanju P.Diddyja glavna je tema američkih medija. "To što sam im dao svoju kuću na raspolaganje uopće ne želim komentirati. Oboje su mi jako dragi i mislim da su zaslužili mjesto na kojem na miru, bez paparazza, mogu popričati o svemu", rekao je Diddy. Hoće li Rihannina odluka da se vrati napadaču biti ispravna, vidjet ćemo već nakon emitiranja njezine nove pjesme.

S.C.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.