Video - Reviju badića nosila i Žanamari Lalić: Da mi je nešto i ispalo, nema veze, sve je to rock`n`roll

ŽANAMARI LALIĆ i Lana Jurčević su bile glavne zvijezde revije kupaćih kostima Goldenpoint održane na fontani kraj Lisinskog. Pjevačice su se skinule i pokazala da uoči ljeta ne moraju dodatno raditi na sebi jer izgledaju sjajno, a odlično su se snašle i na improviziranoj pisti okruženoj vodom.

Žanamari nam je priznala da je pomalo podcjenjivala posao manekenki, sve dok se i sama nije okušala u toj ulozi. "Mislila sam, ma, koji je problem prošetati se po pisti. Ali bio je malo problem s obzirom na vodu, još su me zezali da bih trebala pasti, pa da bude više PR-a. Nisam, sva sreća. Do kraja piste mi je bilo dobro, ali me veća panika uhvatila na povratku. Kao da idem po visećem mostiću. Ali bio mi je gušt, kao i uvijek kada radim s Viktorom Dragom", rekla nam je Žanamari.

"Da mi je i ispalo nešto, još i bolje, sve je to rock`n`roll" 

Pjevačica se brinula zbog mogućeg pada, ali je pokazivanje u kupaćem kostimu uopće nije zabrinjavalo, dapače. "Nije mi bio nikakav problem to što sam u badiću, ne gledam to na način da će netko tražiti nedostatke na meni, neki nesavršeni centimetar. Ako netko i napravi neku lošu fotku, ili da mi je i ispalo nešto, još i bolje, sve je to rock`n`roll", smije se pjevačica.

Žanamari nam je otkrila da nije tipično žensko koje obožava "visjeti" u salonima ljepote, a najbolje se osjeća nakon što potroši energiju u teretani. Iako je u posljednja dva mjeseca nije stigla puno posjećivati, na njezinom se tijelu to uopće ne vidi. "Živčana sam do bola kada su ti kozmetički tretmani u pitanju, ne mogu ležati sat vremena dok netko po meni nešto prčka. Vjerujem samo u teretanu, odeš tamo i ubiješ se, bole te svi mišići, tako dva mjeseca i to je to", rekla nam je.

Žanamari ima dečka: "Uvijek je bolje s komadom putovati, i to bilo gdje. Radije s nekime do koga mi je stalo na otići na Jarun, nego s nekim drugim bilo gdje"

Pjevačica se zarekla da neće govoriti o svom privatnom životu, posebno nakon što su krenule priče o prekidu njezine veze s rukometašem Davidom Špilerom. Nije nam otkrila je li i dalje s njim u vezi, ali sasvim sigurno nije slobodna djevojka. Kaže da se prije kupala na nudističkim plažama, ali to više ne radi da je ne bi fotografirali, što bi joj bilo neugodno zbog obitelji i dečka. Upravo s dečkom planira otići i na putovanje tijekom ljeta. "Cijeli lipanj su svirke, u srpnju sam si ostavila vrijeme samo za more, za svoje Tučepe. U kolovozu ću vjerojatno negdje van otputovati. Uvijek je bolje s komadom putovati, i to bilo gdje. Radije s nekime do koga mi je stalo na otići na Jarun, nego s nekim drugim bilo gdje", kaže Žanamari.

"Da mi netko ponudi milijun eura da se odreknem pjevanja i pisanja pjesama na mjesec, rekla bih da nema šanse" 

Pjevačica se preporodila od kada je promijenila stil i bacila se na rock. Kaže da od glazbe može normalno živjeti i ne treba joj dodatni posao. Mogu, nisam još smršavjela, iako je kriza", smije se. "Ali ja nemam neke velike prohtjeve, ne treba mi torbica za nekoliko tisuća kuna, nisam taj tip. Ne treba mi puno novaca da preživim, treba mi samo užasno puno glazbe. Da mi netko ponudi milijun eura da se odreknem pjevanja i pisanja pjesama na mjesec, rekla bih da nema šanse. Želim to raditi, makar morala obrađivati zemlju i prodavati na placu. To mi zvuči kao odličan posao, ako mi ikada usfali išta, u Tučepima imam vrt, pa ću uzgajati blitvu, limune. Rafo i ja ćemo prodavati mandarine", smije se Žanamari.

Lana Jurčević u vrućim hlačicama i bikiniju plesala na pisti

Još jedna zvijezda koja je iskušala pistu nad vodom bila je Lana Jurčević. Ipak se nije na jednu večer pretvorila u manekenku, već je otpjevala Rihanninu pjesmu "S&M" te otplesala seksi ples na pisti. "Bilo je super, izabrala sam Rihannu jer smo to zadnje vježbali u mom plesnom studiju. Neobično mi je bilo, stalno sam gledala hoće li neka od nas pasti u bazen, fontanu, što ne bi bio problem da je bilo duboko, barem bi se pošteno okupali. Imam svjetske hitove i inače kao dio repertoara, tako i `S&M`, nisu to nikakve privatne preferencije", rekla nam je Lana.

Lana kaže da se ne bi mogla biti manekenka. "I ovako sam bila prilično razodjevena, tako da mi je bolje da sam se toga držala. Ipak sam bila najviše odjevena, a ne bih sama nosila takve revije, nemam takvih afiniteta, ne bih se osjećala ugodno. Koliko god mi žene bile zadovoljne ili nezadovoljne same sobom, ipak je to neka neugodna situacija. Drugačije je u badiću na plaži, a drugačije je s gomilom fotografa ispred tebe, samo razmišljaš je li sve u redu", kaže Lana.

Najvažnije joj je bilo da badić sve čvrsto drži na mjestu

Pjevačici je bilo najvažnije da joj badić u kojem je plesala sve drži čvrsto na svome mjestu. I privatno na plažama je uvijek u kupaćem kostimu te je sigurno nećete sresti na nudističkoj plaži. Idealan odmor bio bi joj na pustom otoku. "Na odmor bih najradije na neki pusti otok, sa samo osnovnim stvarima za preživljavanje. Budući da me fotkaju svugdje, nije mi to baš najugodnije, zato bih izabrala neka mirnija mjesta, da se mogu malo opustiti i zaboraviti posao kojim se bavim", kaže Lana.

Reviju Goldenpointa gledale su brojne poznate face s estrade koje su vjerojatno izabrale za sebe poneki model. U foteljama kraj "bazena" sjedili su Anja Alavanja, Barbara Radulović, Neven Ciganović, Anamarija Asanović, Marija Borić, Mara Bratoš, Matija Vuica, Nevena Rendeli, Vanja Halilović, Antonija Stupar Jurkin, Kristina Bradač te brojni drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.