Regija priča o golišavim fotkama i hitu sa Severinom, no ovo niste znali o srpskoj pjevačici

Screenshot: Youtube

DOK REGIJA priča o njezinim golišavim fotkama, o popularnoj srpskoj pjevačici koja se mazila sa Severinom u spotu "Uno momento", neke stvari sigurno ne znate. Prije par dana uzbudila je javnost objavivši na svojem Instagramu fotku u toplesu i tangama, te je tako privukla pozornost cijele regije.

No, tko je Edita Aradinović?

22-pjevačica pjevačica je grupe "Ministarke" a hrvatska ih je publika upoznala u duetu sa Severinom. Inače, Editina sestra je folk pjevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi. I sama se natjecala u showu "Zvijezde Granda", no okrenula se popularnijem zvuku.


Ipak, nije sve bilo bajno u njezinom životu. Kada je imala 11 godina izgubila je brata koji je inače imao Down sindrom, a ona je nekoliko puta u intervjuima isticala kako ju taj događaj iznova podsjeća o važnosti obitelji.

Postala je prepoznatljiva u ženskom bendu "Ministarke" koje su zapravo nastale po ideju Filipa Miletića, bivšeg dečka splitske pjevačice Ane Bebić koja je najpoznatija po sudjelovanju u retinalnom showu "Operacija trijumf", a zadnjih nekoliko godina živi u Beogradu. 


Atraktivna Edita publiku zabavlja svojim pjevačkim sposobnostima, pa je tako postao popularan i video u kojem je u svega 4 minute pjevala na tri jezika - inače i tečno priča španjolski. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.