Reese Witherspoon potvrdila vezu s bogatim investitorom, ne skida osmijeh s lica

Foto: Profimedia

Glumica Reese Witherspoon ima novog partnera, a šuškanja koja traju već mjesecima pokazala su se točnima. Reese se u kolovozu prošle godine službeno rastala nakon 12 godina braka, a posljednjih tjedana može se vidjeti u društvu visokog i markantnog muškarca. Naravno, nije dugo trebalo da se dozna da je njegovo ime Oliver Haarman.

Oni su i potvrdili svoju romansu dok su bili na odmoru u New Yorku, prenosi Page Six. Par je fotografiran kako napušta hotel i hoda prema terencu dok se glumica drži za svog partnera.

Sudeći prema slikama, ova 48-godišnjakinja u njegovom društvu ne skida osmijeh, a o sreći popularne plavuše svjedoče i njezini bliski prijatelji, koji su otkrili: "Još uvijek vlada velika tajnovitost oko njezinog novog udvarača, ali Reese se zabavlja. Ona je potpuno zaljubljena u njega i optimistična je u vezi budućnosti."

Tko je Oliver Haarmann?

Oliver je 57-godišnji Nijemac, koji je diplomirao povijest i međunarodne odnose na Sveučilištu Brown 1990., a diplomski je završio 1996. na Harvard Business Schoolu, prenosi Daily Mail. Jedan je od osnivača tvrtke Searchlight Capital Partners, privatne kompanije koja se bavi investiranjem na području Europe i Sjeverne Amerike.

Tijekom karijere bio je i stariji partner globalne investicijske tvrtke KKR & Co, a nosi i počasnu titulu predsjednika IntoUniversityja, vodeće dobrotvorne organizacije koja pomaže mladima u nepovoljnom položaju da steknu visoko obrazovanje u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Također, član je Upravnog odbora Sveučilišta Brown. U slobodno vrijeme bavi se raznim filantropskim aktivnostima usmjerenim na obrazovanje i suvremenu umjetnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.