Redatelja Black Panthera zamijenili za pljačkaša banke: Ovo se nije smjelo dogoditi

Screenshot: Youtube

REDATELJ filma Black Panther Ryan Coogler uhićen je u Atlanti ranije ove godine nakon što ga je djelatnica banke zamijenila za pljačkaša.

Događaj se odvio 7. siječnja, kad je redatelj pokušao diskretno podići sredstva sa svog računa u Bank of America u Atlanti. Coogler je nosio zelenu majicu s kapuljačom, crni šešir, tamne sunčane naočale i bijelu masku za lice koja ga je štitila od covida-19 kada je ušao u poslovnicu u Atlanti, prenosi Page Six.

Predao je djelatnici listić s rukom ispisanom bilješkom na poleđini, što ju je navelo da pomisli da Coogler pokušava inscenirati pljačku. U policijskom izvješću navodi se da je djelatnica obavijestila svog menadžera, nakon što je dobila poruku i primila "upozorenje s računa gospodina Cooglera" te su nazvali policiju.

"Želio bih podići 12 tisuća dolara gotovine sa svog tekućeg računa. Molim vas, brojite novac negdje drugdje. Želio bih biti diskretan", napisao je redatelj na listiću, prenosi TMZ. Službenik je u policijskom izvješću naveo da je incident pogreška Bank of America i da Coogler nije učinio ništa pogrešno, napominjući da su redatelju filma odmah skinute lisice. 

"Duboko žalimo što se ovaj incident dogodio. To se nikada nije smjelo dogoditi i mi smo se ispričali gospodinu Coogleru", rekao je glasnogovornik Bank of America. 

Coogler u Atlanti snima nastavak Black Panthera, a dugo iščekivani Marvelov film pod nazivom Black Panther: Wakanda Forever trebao bi biti objavljen u studenom.

"Ova situacija se nikada nije smjela dogoditi. Međutim, Bank of America je radila sa mnom i riješila to na moje zadovoljstvo i krenuli smo dalje", rekao je redatelj o neugodnoj situaciji u kojoj se našao.

Prije globalnog megahita Black Panther, Coogler je režirao Rockyjev spin-off Creed, s Michaelom B Jordanom i Sylvesterom Stalloneom u glavnim ulogama, kao i redateljski prvijenac iz 2013. Fruitvale Station, o stvarnom policijskom ubojstvu koje je također uključivalo Jordana u glavnoj ulozi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.