Razljutio ga odgovor prosjaka kad mu je ponudio posao pa ga želi naučiti pameti

Screenshot: Youtube/Twitter

KAD je prosjak prišao njegovom automobilu dok je stajao na raskrižju i tražio od njega novac, Ryan Bray iz Bradentona u američkoj Floridi mu je umjesto toga ponudio posao, no prosjak ga je ljutito odbio. 

Šokiran njegovim ponašanjem, Ryan je odlučio naučiti ga pameti te je idući dan stao pokraj njega s natpisom na kojem je napisao kako je ovaj odbio posao. 

"Ponudio sam mu 15 dolara (oko 100 kuna) na sat za posao u vrtu, ali on je odbio. Ako im svi prestanemo plaćati, otići će iz našeg kvarta", stajalo je na znaku koji je držao stojeći pokraj prosjaka. 

"Pružio je ruke u moj auto i pitao me imam li novca. Rekao sam da nemam, no da imam nešto bolje za njega. On je rekao da nema šanse i onda počeo psovati", ispričao je Ryan za FOX 13. Dodao je da je reagirao ljutito i počeo mu šutirati auto dok je odlazio. 

Objasnio je i zašto se odlučio na ovaj potez. 

"Ne želim da se moja žena i 13-godišnja kći voze s podignutim prozorima i da ih maltretiraju ako im ne daju novac", rekao je. 

Prosjak, koji se predstavio kao Alabama, poriče da mu je Ryan ponudio posao. 

"Ništa on meni nije ponudio, prijatelju. Nisam imao nikakvih problema dok se ovaj tip nije pojavio. Samo zato što ima love, ne znači da mi beskućnici nemamo prava. On je bogati seronja koji misli da moram trpjeti njegova sranja jer ima novca i tu živi. Baš me briga što imaš", rekao je on za WBNS. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.