Rajka Dujmića napustila supruga Snježana nakon 19 godina braka

KAKO je 2009. godina preljuba i razvoda dokazao je još jedan par poznat hrvatskoj javnosti. Nakon 19 godina braka, Rajka Dujmića, jednog od najproduktivnijih skladatelja na našim prostorima, napustila je supruga Snježana. Kako doznaje Jutarnji list, par se žestoko posvađao za Uskrs, a u ponedjeljak, 13. travnja je Snježana Dujmić napustila njihov zajednički obiteljski dom u Zagrebu.

"Da, istina je, nismo više zajedno"

"Da, istina je, nismo više zajedno. Napustila sam supruga. To je naša osobna stvar i ne želim to uopće dalje komentirati", potvrdila je 45-godišnja Snježana dok Rajko nije htio komentirati raspad braka. Da nešto ne valja, prvi put se dalo naslutiti kada Snježana nije bodrila Rajka u publici showa "Zvijezde pjevaju". Vidno neraspoloženi Rajko je tada na pitanje gdje mu je supruga odmahnuo rukom te je samo nekolicini kolega rekao da je ostala ležati doma jer je bolesna.



Da se sve dogodilo odjednom, dokazuje i činjenica da se par pojavio zajedno prije desetak dana u zagrebačkom klubu Saloon gdje je Rajko pokušavao oživiti hitove iz sedamdesetih. Tada su djelovali kao vrlo skladan par te su se nasmijani zabavljali dugo u noć. Iako se Rajko i Snježana živjeli u izvanbračnoj zajednici nekoliko godina, kada je Rajko postao ex-Yu zvijezda odlučio je ozakoniti trogodišnju vezu sa Snježanom.

Vjenčali su se u zimi 1990. godine. Dok Rajko i Snježana nemaju djece, Rajko ima 26-godišnjeg sina Tina koji od malena živi u španjolskoj Marbelli s Vesnom Srećković, Rajkovom bivšom djevojkom i očuhom, glazbenim producentom Matom Došenom.

A.M.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.