Ragbijašica progovorila o trolanju koje je doživjela zbog haljine na dodjeli nagrada

Foto: Profimedia

RAGBIJAŠICA Julia Robinson progovorila je o online zlostavljanju koje je doživjela nakon što se prošlog mjeseca pojavila na dodjeli nagrada Dally M Awards.

24-godišnjakinja je na dodjelu stigla u žutoj dekoltiranoj haljini koja je otkrivala njenu atletsku građu, što je bio povod zlonamjernim trolovima da je počnu napadati na društvenim mrežama. U novom intervjuu priznala je da ju je to povrijedilo. "Boli me jer se osjećam kao dobra osoba i znam da nikad ne bih rekla ništa loše nekom drugom. Boli jer nitko ne voli da ga se naziva pogrdnim imenima", rekla je za NCA NewsWire.

"Tužno je znati da se to još uvijek događa u današnjem društvu, gdje se snažne žene kritiziraju i gdje neki još uvijek smatraju da je grozno vidjeti djevojku s mišićima", dodala je. Smatra i da njeno iskustvo pokazuje koliko je važno razgovarati o utjecaju trolanja na mentalno zdravlje.

"Ne možete samo tako trolati ljude na društvenim mrežama jer ne znate što se događa u njihovim životima. Ja sam ponosna na sebe i nikad se neću mijenjati ni zbog koga", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.