Rafo je osvojio simpatije kao rocker iz Ploča, evo što radi 13 godina poslije

Screenshot: Youtube

NAKON što je pobijedio na talent showu, Rafo je snimio album i izbacio hit "Ja sam Rafo", skupio je hrpu obožavatelja od 6 do 60 godina, zatim je pobijedio u showu Farma na Novoj TV, a onda se vratio kući i posvetio vjeri.

Nije ga dugo bilo pred malim ekranima, a 13 godina kasnije Rafael Dropulić se vratio i to s emisijom "Blagosljevljen tek" na Laudato TV-u.


"Nikad nisam maštao o slavi. Maštao sam o bendu, koncertima, muziciranju, kreiranju video spotova, druženju s umjetnicima, zapravo o svemu onome što mi je nedostajalo u Pločama jer sam odrastao u generaciji koj se furala na nogomet, a ja sam bio umjetnička duša. Glazba je moju generaciju zaobišla.  A slava… slavu ću sutra možda opet živjeti, pa prekosutra više neću, al’ moje mišljenje o slavi uvijek će biti isto. To je dosadna nuspojava uspjeha i ništa više od toga", rekao je Rafo, piše Story.

"Slava nikome nije donijela sreću. Ne kažem da nema slavnih a sretnih ljudi, samo želim naglasiti da im sreću nije donijela slava. A ako ti se slava kojim slučajem dogodi treba znati da je to velika odgovornost pa ju na taj način treba i koristiti za neko veće dobro", dodao je Rafo.

Danas je Rafael sretno oženjen i sa suprugom Marinom živi u Zagrebu, te radi kao viši stručni referent u Odjelu za turizam. "Brak nam je oboma svetinja, aktivni smo u katoličkom pokretu koji se zove Neokatekumenski put te nekoliko puta tjedno imamo aktivnosti vezane za zajednicu", otkrio je.

Nova kuharska emisija u kojoj se raspravlja o vjeri, bila je za njega pravi odabir.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.