Rade Šerbedžija: Angelina nije došla zbog novinarskih pizdarija

"NIJE DOŠLA zbog novinarskih pizdarija. Molim vas sve, pustite me na miru", kazao je Rade Šerbedžija za Novi list o prvotno najavljenom, a potom otkazanom dolasku Angeline Jolie. Nije pojasnio hoće li glumica eventualno doći sutra ili neće doći uopće.

Iako je od ranih jutarnjih sati u pulskoj zračnoj luci trajalo pravo opsadno stanje jer se očekivao dolazak holivudske dive, sve informacije govore o tome kako je lijepa Angie ipak posve otkazala posjet našoj zemlji i ovog puta. Iz kazališta Ulysses je priopćeno kako je holivudska glumica "s velikim žaljenjem otkazala svoj dolazak na Brijune".

Angelina "zbog nedostatka privatnosti" ponovno zaobišla Hrvatsku

Glumica je trebala doputovati privatnim avionom u popodnevnim satima, ali je u zadnji tren njezino osiguranje utvrdilo kako joj ne može osigurati željenu privatnost. Angelina je danas prema Puli, a potom i Brijunima, trebala krenuti iz Nice, što se, na veliko razočaranje mnogih, nije dogodilo.

Angelina je Brijune odlučila posjetiti zbog poziva Rade Šerbedžije, umjetničkog direktora i osnivača kazališta Ulysses čiju je izvedbu "Kralja Leara" glumica trebala pogledati večeras. Njezinom su se dolasku, osim glumačke ekipe spomenutog teatra, veselili i brojni obožavatelji koji su se nadali kako će, nakon što je ovog proljeća po odlasku iz Bosne i Hercegovine u posljednji tren otkazala dolazak u Dubrovnik, konačno vidjeti holivudsku ljepoticu na Jadranu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.