Pustio kosu i bradu. Novi izgled poznatog glumca ne prestaje privlačiti pažnju

Foto: Profimedia

Nove fotografije glumca Chrisa Pinea šire se društvenim mrežama. Chris se rijetko pojavljuje u javnosti, no paparazzi su ga ovog puta uhvatili dok je uživao na odmoru u Portofinu sa svojom djevojkom.

Fotografije para, koji se opuštao na suncu u kupaćim kostimima, brzo su se proširile internetom. Mnogi komentiraju novi izgled glumca koji je predstavio prije nekoliko mjeseci na premijeri filma Pool Man u Los Angelesu. Njegova duga kosa i brada učinile su ga gotovo neprepoznatljivim, a mnogi su ga usporedili s Bradom Pittom.

Izazvao lavinu reakcija

Reakcije publike na njegov izgled na premijeri bile su brojne. "Chris Pine u fazi beskućnika", "Ne mogu vjerovati da mi je nekad bio simpatičan", "Brad Pitt za siromašne", "Je li ovo stvarno?", "Kriza srednjih godina", "Što se događa?", samo su neki od stotina komentara.

Inače, 44-godišnji Chris bio je u vezi s britanskom glumicom Annabelle Wallis. Prije nje, Pine je bio u vezi s mnogim slavnim ženama, uključujući glumice Sofiju Boutellu i Zoë Kravitz, fotografkinju Iris Björk Jóhannesdóttir, kostimografkinju Amandu Frances Horne, kao i manekenke Jasminu Waltz i Dominique Piek te natjecateljicu iz showa Love Island Samiru Mighty.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.