Punica princa Harryja viđena prvi put nakon smrti kraljice. Ne dolazi na sprovod?

Foto: Profimedia

MAJKA Meghan Markle Doria Ragland viđena je prvi put u javnosti nakon smrti kraljice Elizabete II.

Na fotkama koje su snimili paparazzi Doria je upravo bila izašla iz jednog supermarketa u Los Angelesu te je s namirnicama u rukama prošetala do svog automobila i otvorila prtljažnik, u koji je stavila stvari.

Posljednjih dana nagađalo se hoće li se Ragland pojaviti na sprovodu kraljice Elizabete u ponedjeljak, no navodno su izvori bliski kraljevskoj obitelji otkrili kako ona ipak nije pozvana.

I dok neki tvrde da su uzrok tome nesuglasice u obitelji, drugi smatraju da je razlog udaljenost.

Udaja i razvod

Afroamerikanka Doria Ragland ima 64 godine, a još kao djevojčica s roditeljima se preselila u Los Angeles. Majka joj je bila medicinska sestra, a otac trgovac antikvitetima.

Po zanimanju je socijalna radnica, ali radila je i kao šminkerica na snimanjima serija. Na jednom setu upoznala je i Meghanina oca, koji je bio direktor rasvjete.

1979. godine 23-godišnja Ragland udala se za Thomasa Marklea, a dvije godine kasnije rodila se Meghan. Kad je Meghan imala šest godina, roditelji su joj se razveli te je nastavila živjeti s majkom.

Ragland se nije ponovno udavala ni imala djecu te je razvila vrlo dobar odnos s kćeri.

"Dredloksi, naušnica u nosu, instruktorica joge, socijalni radnik, slobodnog duha, ljubitelj prženih krumpirića i kolača od limuna. Ako na zabavi čuje pjesmu Ala Greena Call Me, vidjet ćete je u najslađem plesnom pokretu kako lagano ljulja bokovima, pucketa prstima te vrti glavom. Nećete si moći pomoći, prasnut ćete u smijeh. Govorim o svojoj majci", napisala je jednom Meghan na svom blogu.

Za Meghaninu majku riječi hvale imao je i princ Harry, koji ju je opisao kao izvrsnu punicu.

Ragland je jedina iz Meghanine obitelji koja je prisustvovala kraljevskom vjenčanju, a Meghaninu odluku da se odrekne titule i s Harryjem preseli u SAD podržala je i poručila da se ne brine za njihovu budućnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.