Prvomajska špica: Alka Vuica prošetala divlju proljetnu haljinu, a Bojan Navojec kupovao karanfile

DOK SU neki ovogodišnji Praznik rada odlučili provesti u prirodi ili na moru, naše face nisu mogle propustiti kavicu na slavnoj špici.

U ugodnom društvu Mladena Burnaća i svog psića, jutarnju je kavu ispijala bivša manekenka Tamara Roglić. Nekoliko stolova od njih sjedio je Miroslav Tuđman koji je sa suprugom uživao u sladoledu. Špicom su prošetali i Kristina Bradač u pratnji naočitog muškarca te Bojan Navojec koji je, kako i priliči, na 1. maj krenuo u kupovinu karanfila. U društvu prijateljice kavicu je popila i manekenka i odnedavno majka Ljupka Gojić.

Negdje oko Cvjetnog trga prošetao je i legendarni Miro Ungar u društvu supruge te simpatična voditeljica Petra Nižetić koju je očito razveselio netko s druge strane mobitela. Nezaobilazne dame zagrebačke špice Alka Vuica i Mia Begović također su se našle s društvom na kavi. I dok je pjevačica ozbiljno čitala poruke s mobitela, glumica je odjevena u mladenačko izdanje čavrljala s prijateljicama. Mia u trapericama i običnoj kratkoj majci izgleda odlično, a s obzirom da se njenoj kćeri Maji Leni često zamjera da se šminka i odijeva kao da joj je 40, izgleda da su jutros majka i kći su zamijenile uloge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.