Prva večer Fashion.hr: Raj za modne fetišiste i grčke božice

U MUZEJU suvremene umjetnosti održana je prva večer ovogodišnjeg Fashion.hr. U avangardnom okruženju, Vinko Filipić pokazao je da drži do svoje riječi te je posjetiteljima pružio pravu modnu poslasticu koju su pripremili domaći dizajneri. Večeras smo tako imali prilike uživati u kreacijama eNVy rooma, Nataše Kos, Zorana Mrvoša i Ivice Skoke.

ENVy room

Dečki iz eNVy rooma otvorili su reviju te otkrili da im je za ovogodišnju reviju inspiracija bila Poison Ivy. Pokazali su ženstvene i nježne haljine. Vještih linija i laganih boja kreacije su popraćene s odobravanjem publike, ali ne i oduševljenjem. Naime, iako su dečki imali odličnu inspiraciju i pokazali koliko su inovativni, njihove haljine su bile varijacija na temu, te su redom sve prikazane haljine bile istih linija i boja.

Nataša Kos

Uslijedila je potom Nataša Kos, koju je u publici popratila i vjerna prijateljica Nives Celzijus. Dizajnericu je na ovu kolekciju motivirala Grčka. Već poznata po ženstvenom dizajnu koji će voljeti svaka žena s oblinama, Kos ni ovoga puta nije razočarala pokazanim. Manekenke su izgledale poput grčkih božica, a Natašin dizajn nije izostao. Nakon ženstvene Kos, uslijedio je nešto agresivniji Zoran Mrvoš, koji je svoj modni individualizam vješto prenio na kolekciju, i oduševio.

Zoran Mrvoš

Baš kad smo pomislili da je Mrvoš "pobjednik" večeri, krenula je kolekcija odličnog Ivice Skoke. Simpatični dizajner je oduševio publiku, a jedan pogled na njegovu kolekciju potvrdit će i zašto. Naime, Skoko je ovoga puta izašao iz svojih uobičajenih okvira te smo mogli vidjeti njegovo nešto žešće izdanje.

Ivica Skoko

Od skromnog dizajnera smo uobičavali vidjeti romantične i ženstvene haljine koje obožavaju slavne Hrvatice, no ovoga puta u njegovim kreacijama se mogu zamisliti i sve modne fetišistice. Manekenke su na pistu izašle sa crnim kacigama na glavi te je u prvom planu bio njegov odličan rad. Kolekcija je odisala ekstravagancijom i elegancijom.

Slavni u prvim redovima

Crna boja, koža i sjajni detalji obilježili su prvu večer Fashion.hr-a, kao što je to napravio i sam dizajner te nadmašio svoje kolege. Prvu večer Fashion.hr-a iz prvih redova popratili su brojni celebrityji. Alka Vuica, Nives Celzijus, Luka Nižetić, Tamara Garbajs, Tihana Harapin Zalepugin te Sandra Vranješ, Mirna Zidarić i Josipa Pavičić koja se pojavila u društvu svog dečka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.