Proslava rođendana pretvorila se u noćnu moru zbog marihuane u torti

Foto: 123RF

ROĐENDANSKA proslava jedne australske obitelji krenula je po zlu nakon što je netko u tortu dodao marihuanu i tako prouzročio veći kaos nego što je vjerojatno planirao.

"Svi su se divno provodili. Kao desert je poslužena torta s voćem i kremom, posuta komadićima čokolade. Ispostavilo se da su ti komadići sadržali marihuanu", prisjetila se za australski 3AW 50-godišnja uzvanica rođendanske proslave koja je uz još četiri osobe hospitalizirana nakon konzumacije torte.

Žena je otkrila da je za ovu smicalicu kriv član obitelji u dvadesetim godinama koji je tortu "obogatio" kanabis-čokoladom, misleći da će tako "oživjeti obiteljsku proslavu rođendana".

"Efekt nije bio trenutan, što je, sada znam, normalno kada se jedu kolači od marihuane. Otprilike sat vremena nakon konzumacije, počela sam osjećati kako mi grlo otiče i vrti mi se u glavi, a tri sata kasnije ja i još četiri člana obitelji smo bili u bolnici s dijagnozom predoziranja", prepričala je nesretna uzvanica koja je bolnicu napustila s dijagnozom.

"Izgleda da sam alergična na kanabis ili što god da je bilo unutra u tako velikoj dozi", otkrila je te istaknula da je dobila adrenalin i terapiju za anafilaktički šok, dok je nekoliko drugih gostiju povraćalo, uključujući i njezine 80-godišnje roditelje.

"Tata je povraćao, majka je imala veoma ubrzane otkucaje srca. Svi smo bili prestrašeni jer nekoliko sati nismo znali što se događa. Ljudi su padali u nesvijest, a bolničko osoblje je bilo frustrirano jer nam nisu mogli ništa objasniti, samo smo pričali besmislice. Svi koji su bili na proslavi su dozivali jedne druge po bolnici i nismo imali pojma da smo napušeni"', ispričala je uzvanica koja je još tri dana kasnije osjećala posljedice ovog događaja.

Član obitelji koji je kriv za nastali kaos nekoliko sati nakon ludila u bolnici priznao je da je "začinio" tortu iz zabave te da je čokoladu s kanabisom nabavio od prijatelja iz Amerike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.