Proljetni trendovi: Porculanski ten, kreč bijelo sjenilo i lice bez obrva

SVAKO novo proljeće sa sobom nosi i nove trendove, kako u odijevanju tako i u šminkanju. Kako će se Hrvatice uljepšavati s ovogodišnjim dolaskom viših temperatura, provjerili smo u centru Kaptol gdje je Max&Co u suradnji s Givenchyjem i jednom od najpoznatijih hrvatskih make up artistica Sandrom Marković predstavio najnovije trendove.

"Bijelo sjenilo, porculanski put i po mogućnosti bez obrva"

"Ma ovog se proljeća uopće ne morate se mazati", rekla nam je u šali Sandra Marković. "Ove su godine trendovi katastrofa. Znači, ne nose se obrve ili su totalno počupane ili su izblajhane. To je jedan trend koji ne bih nikome preporučila. Drugi trend je bijelo sjenilo, koje ipak ne stoji svakome. Dakle, nema obrva i skroz bijelo bijelo sjenilo na kapcima", kazala je Sandra. "Prošle je godine sve bilo šareno i veselo, vratile su se osamdesete, a ove godine su totalno skrenuli. Valjda više nisu znali što bi. Evo, već sam vidjela i jedan zimski trend, a to će biti tirkizno plave obrve", dodala je Sandra koja kaže kako će se uz ove "ekstreme" nositi i "porculanski look".

"Ima jedan trend koji mogu svi nositi, a to je porculanski ten. Znači blijedo lice, rumenilo i nekakvi koraljni tonovi na usne. Izgled porculanske lutkice. I naravno, zemljani tonovi koji su vječni". Za sebe kaže kako se nije voljela pretjerano šminkati dok je radila, ali da joj je to sada gušt.
"Nisam se puno mazala u vrijeme kada sam radila kao sumanuta. Kako već par godina radim samo povremeno, postao mi se gušt šminkati jer više toliko ne mažem druge", kaže Sandra.

"Ako nestanemo, molimo vas, nemojte obustaviti potragu"


Šminkati se uskoro neće ni Stefany Hohnjec koja se u društvu Dvine Meler sprema na još jednu pustolovinu. "Jako sam uzbuđena i jedva čekam put u džunglu", rekla je Stefany. "Vulkan nas nije omeo jer idemo tek početkom srpnja. Bez obzira na to, već sad sanjam put", dodala je Stefany koja je svjesna da će ova pustolovina ipak biti malo drugačija.

"Nadam se da će sve dobro proći jer je put ipak malo opasan. Mislim da ćemo biti čudne domorocima jer neka plemena nikada u životu nisu vidjeli bijelce. Što će tek biti kad vide mene ovako svijetlu, s plavom kosom i plavim očima", kroz smijeh je rekla Stefany koja se ipak najviše boji životinja.  "Najviše me plaši veslanje kanua i prelaženje rijeke pune krokodila i zmija. Samo da ne padnemo u vodu. A ako slučajno nestanemo, molimo vas, nemojte nas prestati tražiti. Snaći ćemo se već nekako, samo nemojte obustaviti potragu", apelirala je lijepa manekenka.

"Nemam problema s dijetama i vježbanjem, hvala genima i tati"

"Više se ne šminkam toliko koliko sam se mazala dok sam bila mlađa. Ne znam zašto mlade cure to rade, valjda smo bile iskompleksirane, vjerojatno se o tome radi", pokušala nam je Jelena Orešković odgonetnuti tajnu zašto cure odlaze čak i na plažu našminkane.

"S druge strane, danas su ti puderi lakši, a čak i štite. Inače ne trošim puno na kozmetiku, a najbitnija mi je ona preparativna. Važno mi je da se nakon nanošenja kreme osjećam preporođeno i dobro", rekla nam je Jelena.

Budući da se bliži ljeto i da su svi pohrlili u teretane kako bi se riješili viška kilograma nakupljenih tijekom zime, pitali smo Jelenu je li i ona pobornica kampanjskog vježbanja. "Nemam s tim problema, a na tome mogu zahvaliti genima i tati. Ipak, s godinama sam morala pripaziti što i kada jedem. Dugo vježbam i to mi je prelo u naviku, a i cijeli mi je životni stil takav da nemam potrebe kampanjski vježbati prije ljeta", dodala je Jelena.



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.