Producentica Lejla Kašić: Rambo Amadeus je priznao da me neprimjereno dodirivao

Foto: Instagram/Zeljko Hladika/PIXSELL

CRNOGORSKA producentica Lejla Kašić se još jednom oglasila nakon što je optužila Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje.

"U medijima i na društvenim mrežama ne želim se baviti detaljima i svoditi jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju znati, znaju tijek događaja i trenutak u kojem je eskalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz popratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog", rekla je za Nova.rs.

Dodala je da smatra da je on opravdano sankcioniran prekidom suradnje s UNICEF-om te da će njezin nesretni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini nešto slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi zlostavljanje i da ne šuti. 

"Samo brzim reagiranjem na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedija na nivou silovanja ili femicida", zaključila je Kašić.

Nemili događaj navodno se dogodio tijekom snimanja emisije Dnevnica

Podsjećamo, Kašić je na svom Instagramu optužila Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje, a nemili događaj se navodno dogodio u Herceg Novom, gdje je ekipa RTV Crne Gore s njim snimala epizodu emisije Dnevnica.

"Jučer sam na snimanju epizode Dnevnica doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus", rekla je Kašić u svojoj objavi na Instagramu.

"Malo kada sam se kao sinoć osjećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno"

Kašić je u svojoj objavi napisala i da je "strašno, opasno, problematično što netko sklon nemoralnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva".

"To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri prijatelji", napisala je u objavi i apelirala na sve žene da ne šute na seksualno uznemiravanje.

"Malo kada sam se kao sinoć osjećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bijes. Na kraju gađenje i nervni slom. Što se treba dogoditi da bismo se osjećale sigurno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji?" poručila je Kašić.

"Do kad ćemo slušati što smo mi trebale uraditi? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagirali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim kćerima/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više?" dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.