Prodaje nevinost da zaradi za fakultet, cijena je čak 1,2 milijuna kuna

Foto: cinderella-escorts.com

RUSKINJA Ariana za život je odlučila zaraditi na malo drugačiji način od većine djevojaka. Ta 20-godišnjakinja smatra da je prodaja nevinosti preko interneta najbrži i najlakši način da dođe do novca.

Već ima plan što bi s novcem, a on i nije tako loš. Kako piše britanski Express Ariana želi studirati medicinu u inozemstvu. Zbog toga je njena nevinost završila na aukciji, i to po cijeni od 1,2 milijuna kuna.

Onaj koji je odluči kupiti može dodati još 1,3 milijuna kuna pa će im se pridružiti Arianina prijateljica Lolita, koja želi sudjelovati u transakciji.

"Mnogi studenti imaju problema s financiranjem studija pa moraju raditi da to sve otplate. Ja se želim preseliti u drugu zemlju zbog studija medicine, koji će biti skup, skupa će biti i stanarina", rekla je Ariana.

Dodala je da je neovisna žena koja može što god želi.

"Vjerujte mi dugo sam razmišljala prije nego sam odlučila prodati nevinost. Nadala sam se i da ću naći pravu ljubav, ali nije išlo", rekla je.

Tvrdi da nema smisla više čekati pa izgubiti nevinost s nekim tko će joj poslije slomiti srce. Ističe da ne potječe iz bogate obitelji, no veoma je ambiciozna.

"Moji roditelji ne znaju za ovo, a ako saznaju objasnit ću im sve. Prodajem nevinost, ali ostavljam otvorena vrata i romansi", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.