Princeza Charlene i Albert objavili božićnu sliku, fanovi oduševljeni njenim izgledom

Foto: EPA

SVAKE godine obitelj monegaškog kneza Alberta II. snima tradicionalnu božićnu fotografiju. Princeza Charlene uvijek oduševi izborom odjeće i nakita za blagdansku fotografiju, pa je tako bilo i ove godine.

Pratitelje oduševio izgled princeze Charlene

Ovaj put izabrala je kreaciju od baršuna otkrivenih ramena u toploj, smeđoj boji koja se na naborima prelijeva u nijansi zlatnog. Od nakita nosila je viseće dijamantne naušnice i narukvicu. Albert je bio u crnom smokingu, a stajling je upotpunio crvenom leptir-mašnom.

Njihovi devetogodišnji blizanci Jacques i Gabriella privukli su također pozornost. Dječak je pozirao u smokingu poput svog oca, samo je imao zelenu leptir-mašnu, dok je djevojčica bila u tamno ljubičastoj haljini od baršuna. Kako bi fotografija bila potpuna, interijer oko njih bio je ukrašen bijelim i zlatnim tonovima.

Fotografiju je snimio Éric Mathon, koji ih je prošle godine za Božić također fotografirao. Kao i uvijek, Charlene je dobila hrpu komplimenata.

"Najljepša članica kraljevske obitelji ikad", "Predivna princeza", "Kakva divna obitelj", "Prelijepo", "Predivna blagdanska fotografija. Djeca su baš odrasla", "Prelijepa obitelj", nižu se komentari. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.