Princ od Bruneja fotkom otkrio da ljepoticu hrvatskih korijena poznaje od djetinjstva

Foto: Profimedia/Instagram

NAKON što se vjenčao ljepoticom hrvatskih korijena, princ Abdul Mateen od Bruneja objavio je fotografije koje su oduševile obožavatelje. Otkrio je da svoju odabranicu Anishu Isu Kalebić poznaje od djetinjstva.

Objavio je niz fotografija, od kojih je većina s jučerašnjeg vjenčanja, no posljednja u nizu prikazuje njega i Anishu dok su bili djeca. Ta je fotografija privukla i najviše pažnje njegovih pratitelja. "Zadnja fotografija je nešto najslađe što sam ikad vidjela", glasi jedan od komentara.

Svadbeno slavlje trajalo deset dana

Njihovo vjenčano slavlje trajalo je danima, a jučerašnjoj najvažnijoj ceremoniji prisustvovali su čelnici vlada i brojni gosti iz Azije i s Bliskog istoka. Vjenčanje je održano u palači Istana Nurul, a mladenci su pozirali na tronu u tradicionalnoj vjenčanoj odjeći. Anisha je blistala od sreće.

Sin sultana Hassanala Bolkiaha donedavno je slovio za vječnog i najpoželjnijeg neženju, ali ipak se odlučio skrasiti. Živio je razuzdano i raskalašeno, ali takvom stilu života na put je stala njegova prijateljica iz djetinjstva - Anisha.

Anishin otac je Hrvat

Anisha je djetinjstvo provela u Engleskoj, gdje se i školovala. Stekla je diplomu na Sveučilištu u Bathu, nakon čega je pokrenula vlastiti modni brend. Danas je vlasnica kompanije za proizvodnju svile, a posjeduje i turističku agenciju.

Anisha je unuka jednog od savjetnika sultana od Bruneja, a njezin brat Danial jedan je od najboljih prijatelja princa Abdula. Hrvatsko porijeklo ima po ocu Ivici koji je rođen u Zagrebu, no korijene vuče sa Šolte i otoka Čiova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.