Prikazana zadnja epizoda emisije čije je gašenje iznenadilo gledatelje HRT-a

Foto: Press

NAKON tri sezone u dvije godine i 25 emisija, prikazana je posljednja epizoda jedne od najgledanijih, ali i najskupljih emisija HRT-a "A strane".

Posljednja emisija počela je prisjećanjem na prvu emisiju i prvi glazbeni broj kojom se "A strana" predstavila gledateljima prije tri sezone, kultnom pjesmom Parnog valjda "Lutka za bal". Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić otkrili su i da je kroz emisiju otpjevano 767 pjesama te da su ugostili ukupno 97 glazbenika.

Inače, upravo je Duško Ćurlić prije nekoliko dana na Instagramu objavio da se emisija više neće emitirati, a to je izazvalo val nezadovoljstva kod gledatelja HRT-a. "Ne daj, Bože, da je zadnja" i "Neee!!! Najbolja emisija na HRT-u ikada", komentirali su.

S HRT-a su za Index tada rekli da se ta emisija "niti ukida niti možemo potvrditi njezino daljnje prikazivanje u 2019.".

Uredništvo "A strane" koje čine Ariana Jandrić, Romana Nemčić, Julijana Filakovity i Marija Nemčić te producent Ivica Vlašić, izjavili su za Index: "Hoće li biti novih izdanja, ne znamo. Sigurno je da treba napraviti pauzu i vidjeti kako dalje razvijati format. Naime, jedno je sigurno: da je to emisija koja je podigla ljestvicu produkcije, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji. Posljednju A stranu pamtit ćemo kao i svaku do tada, po emociji. Ovu i po maloj dozi sjete jer je bila posljednja u planiranom nizu. A to se na kraju osjetilo i kod mladih izvođača, publike u studiju i cijele ekipe."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.