Prije 30 godina postala je Miss Juge, a brak s nogometašem bio je turbulentan

Screenshot: Youtube

MISS Jugoslavije prije 30 godina postala je Splićanka Suzana Žunić, koja je u to vrijeme imala 17 godina.

"Ova lijepa djevojka, visoka 173 cm i teška 59 kg s idealnim proporcijama 89-63-89 (oni malo bolje upućeni znaju da se radi o obujmu grudi, struka i kukova u centimetrima) nedavno je u istarskom ljetovalištu Umag proglašena za Miss Jugoslavije '88, i tako stekla pravo da predstavlja našu zemlju na finalnom natjecanju za Miss svijeta, koje će se održati u studenom u Londonu", pisao je u to vrijeme o mladoj rukometašici splitske Dalme magazin Tempo.

"Po prirodi sam druželjubiva, volim prijateljstvo. Možda je to razlog što sam se odlučila za sport. Tu su i mnoga putovanja, susreti i upoznavanja. To je karakteristika za mlade. Osobno mislim da se svi mladi ljudi trebaju baviti sportom, jer on razvija stabilniju, čvršću i kompleksniju ličnost. Takva ličnost lakše podnosi mnoge poteškoće, lakše izlazi iz krize u koju zapadne i brže savladava probleme. A to je, pogotovo u vrijeme u kojemu živimo, itekako potrebno. Pored toga, sportom se poboljšavaju i radne i obrambene sposobnosti, što ne treba zanemariti", govorila je pak Suzana o sebi. Što je još rekla, možete pročitati ovdje.

Osvojivši prestižnu lentu, dospjela je u centar pozornosti te postala tiha patnja mnogim muškarcima. Jedan od njih bio je i Igor Štimac, koji je 1987. donio Jugoslaviji zlato na svjetskom juniorskom prvenstvu u Čileu. 

Ubrzo su se sreli na javnim događanjima i zaljubili. U braku su bili 19 godina, a činilo se da su sretni.

Da to baš nije tako doznalo se kad je objavljeno da je Štimac prevario suprugu s Alkom Vuicom. Suzana mu je oprostila preljub, ali brak je puknuo nekoliko godina kasnije.

Nakon razvoda od Štimca, 2015. udala se za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića. Iz braka sa Štimcem ima sina Luku te kćeri Miju i Deu. Već 15 godina bavi se slikarstvom u čemu maksimalno uživa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.