Prije 10 godina glumila je Juanitu u Kućanicama. Danas ima 21 godinu i ovako izgleda

Foto: Press/Instagram

Madison De La Garza proslavila se ulogom Juanite, bucmaste kćeri Gabrielle Solis (Eva Longoria) u seriji Očajne kućanice. U toj je seriji Madison glumila od 2008. do 2012. godine. 

Madison je sada odrasla. Ima 21 godinu i gotovo ju je teško prepoznati nakon toliko godina od Kućanica. To je zasad njezina najzapamćenija uloga, iako se od tada nastavila baviti glumom. Pojavila se u nekoliko filmova i serija, a počela se baviti i produkcijom. U slobodno vrijeme bavi se plesom na svili.

Ovako danas izgleda Juanita

Madison je inače sestra popularne pjevačice Demi Lovato. Sestre su jako bliske i vole zajedno provoditi slobodno vrijeme. Demi je često branila Madison od hejtera koji su je kritizirali zbog kilaže.

Demi se, prema pisanju stranih medija, zbog Madison odlučila riješiti ovisnosti o alkoholu i drogama.

I Madison je pokleknula pred supstancama i borila se s ovisnošću o marihuani i alkoholu, no ranije ove godine otkrila je da je trijezna. 

"Prošla sam kroz mnoge stvari zbog kojih sam željela ostati u krevetu cijeli dan, željela sam se sakriti od svijeta. Moj najbolji prijatelj bile su supstance i to me odvojilo od svih oko sebe. Hvala Bogu, sada sam bolje", rekla je Madison tada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.