Priča o instant zvijezdama: Spencer Pratt i Heidi Montag potrošili milijune i bankrotirali



HEIDI MONTAG i njezin suprug Spencer Pratt poznate su američke reality zvijezde. Željni slave i novca, Heidi i Spencer nastupili su u showu "The Hills", a kada je to propalo, par je jednostavno nastavio živjeti od svoje slave. Ta politika ubrzo se pokazala neisplativom, jer su bankrotirali i preselili se kod Spencerovih roditelja. Za vlastiti stan nisu imali novaca te su potpuno bankrotirali. Ispričali su u nedavno intervjuu kako su izrežirali u medijima svoj prekid i ponovno pomirenje samo kako bi se proslavili.

"Tada smo već sve karte istrošili i igrali smo na to. Osjećali smo kako gubimo na popularnosti. Tada smo htjeli prodati neke slike našeg navodnog rastanka", ispričao je Spencer. Inače, Heidi je potrošila više od dva milijuna dolara na svoju propalu glazbenu karijeru i plastične operacije, a Spencer ima milijun dolara vrijednu garderobu.

Iako su donedavno partijali po najboljim klubovima i jeli u skupim restoranima, danas vrijeme provode gledajući filmove i jedući meksičku hranu. Heidi danas žali što je napravila deset plastičnih operacija i potrošila sav novac, a ni njezin suprug nije ništa sretniji današnjom situacijom. MTV-jev show donio im je brzu zaradu i slavu, no oni je nisu znali iskoristiti pa su bankrotirali čim se emisija ugasila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.