Prepoznajete li ekipu s fotke? Prvi put su se okupili nakon završetka serije

Foto: Instagram

GLUMCI popularnog sitcoma Moderna obitelj okupili su se prvi put nakon što je 2020. emitirana posljednja epizoda serije. Glumica Sofia Vergara, koja u seriji tumači lik Glorije, podijelila je na svom Instagramu fotke s druženja. 

Na zajedničkoj fotki pozirali su svi članovi obitelji Pritchett, od 77-godišnjeg Eda O'Neilla, koji je glumio Jaya, pa sve do 16-godišnje Aubrey Anderson-Emmons, koja je u seriji glumila djevojčicu Lily, posvojenu kćer gej para Mitchella i Camerona. 

Fotke su oduševile fanove, kojima je jedan bizaran detalj zapeo za oko. Naime, na okupljanju se nije pojavio Ty Burrell, koji je glumio Phila Dunphya, pa je glumica Ariel Winter, koja u seriji tumači ulogu njegove kćeri Alex, držala njegovu uokvirenu fotografiju.

"Mislio sam da je Phil umro, uhvatila me panika", "Držite njegovu fotku kao da je umro", "Tipičan Phil" i "Išao sam guglati da vidim je li živ", neki su od komentara. 

Fotke raznježile fanove 

Osim zajedničkih fotki, fanove je posebno raznježila fotka na kojoj Sofia i Ed, odnosno Gloria i Jay Pritchett, poziraju zagrljeni. 

"Volim te, Ede", napisala je glumica uz fotku, a fanovi su komentirali kako im nedostaju Jay i Gloria. 

Fanove je iznenadila i promjena imidža Rica Rodrigueza, koji je glumio Glorijinog sina Mannyja, a mnogi bi danas teško prepoznali 25-godišnjeg glumca koji se kao dijete proslavio u hit seriji. 

Inače, Moderna obitelj emitirala se od 2009., a publika je tijekom 11 sezona pratila život triju obitelji na čelu s Jayom Pritchettom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.