Prelijepa Rosie Huntington-Whitely otkrila svoje čari u oskudnim badićima

ROSIE HUNTINGTON-WHITELY odnedavno je novo lice Victoria's Secreta. Savršenih proporcija i lijepa lica, Rosie velikom brzinom osvaja srca ljubitelja mode, ali i ona muška. Svojim novim golišavim fotografijama, ljepotica samo potvrđuje činjenicu da joj se smiješi duga i uspješna manekenska karijera.

Da vam malo osvježimo pamćenje na ovu djevojku, podsjećamo vas da je prije godinu dana uhvaćena u kokainskom skandalu i to baš u vrijeme kad je postala zaštitno lice modne kuće Burberry. Moguće da je taj potez bio idealan marketinški trik kojim je ljepotica odmah počela biti uspoređivana s Kate Moss, a karijera joj je krenula uzlaznom putanjom.

Donedavno ju je javnost pratila zbog njezine  veze sa sinom Ronnieja Wooda, a otkad su prekinuli, nije povezivana ni sa kim. Rođena je u malom mjestu u Engleskoj, a s devetnaest godina napustila je rodno mjesto i otišla u New York. Tamo je  krenula u pohod na modni svijet kojeg je ubrzo pokorila. Plavih očiju i smeđe kose, Rosie broji mršavi konfekcijski boj 34 i to na visinu od 175 centimetara. Ove godine savršenim tijelom osvojila je pistu Victoria's Secreta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.