Prekršili su pravilo: "Seksali su se, a onda su me pozvali da im se pridružim"

Ilustracija: YouTube

SEKS s partnericom najboljeg prijatelja ili partnerom najbolje prijateljice zvuči kao nešto o čemu ne bismo trebali ni maštati, no mnogi su ipak prekršili zlatno pravilo i usudili se to napraviti - s dozvolom ili bez nje. Neki od onih koji su se u tome okušali za BuzzFeed su podijelili svoje iskustvo.

"Svi smo bili cimeri. Njih dvoje su bili zaručeni, a ja sam živio u podrumu. Bili smo kao tri graška u mahuni. Kasnije sam kupio vlastiti stan. Jednog dana njih dvoje su prekinuli zaruke. On ju je izbacio pa joj je trebalo mjesto gdje će moći biti dok se ne snađe pa sam ja spavao na kauču, a ona u mom krevetu. Tako je bilo neko vrijeme, ja sam bio poput njihovog posrednika. Onda smo se ona i ja jednom napili i imali fantastičan seks. Sada samo ostao bez njih oboje. On je prestao razgovarati sa mnom. Ona i ja smo se neko vrijeme družili, a zatim me prevarila. Dakle, nije bilo vrijedno", prisjetio se jedan tip.

"Htjela je seks u troje. Poseksali smo se u troje."

"Rekao sam prijatelju da ona nije dobra. Tražio je da to dokažem. Jesam. Onda mi je rekao: 'Nisam siguran bih li trebao biti ljut ili zahvalan', a zatim je napustio sobu. Još smo prijatelji."

"Seksali su se, a onda su me pozvali da im se pridružim", otkrio je reditaš.

"Spavao sam s najboljom prijateljicom svoje cure kad smo bili na fakultetu. Moja je cura bila dio toga, kao i dečko njene najbolje prijateljice. To je bilo je*eno fenomenalno. Više nismo zajedno, ali imamo sjajne uspomene."

"Moja prijateljica je htjela dijeliti. Zato smo se upustili u grupnjak s mojim partnerom. Dobra vremena!"

"Bilo je puno vikanja i plakanja. Prijateljica i ja nismo razgovarale godinu dana. Tijekom te godine dobila sam rak. Pomirile smo se i još smo najbolje prijateljice", ispričala je jedna cura.

"Ne radite to. Glupo je i bolno za vezu. Iako se čini da se sve vratilo u normalu, još se uvijek sramim sebe i situacija u kojima smo nas troje zajedno. Ponekad su još malo čudnije nego prije. Jednostavno nemojte, ne činite to."

"Spavao sam s obje bivše cure jednog od svojih najboljih prijatelja (one su sada zajedno već godinama). Ja sam zapravo gay, a one su biseksualne. Samo smo eksperimentirali, ali moj prijatelj ne zna za to i vjerojatno nikad neće."

"Spavali smo u troje. Sada smo najbolji prijatelji", na kraju je otkrio reditaš.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.