"Prekrasna od prvog dana": Ovako je Salma Hayek izgledala u djetinjstvu

Foto: EPA/Instagram

Glumica Salma Hayek na Instagramu je objavila fotografiju sebe iz djetinjstva. "Povratak u djetinjstvo", napisala je u opisu objave.

Objava ima preko 300 tisuća lajkova na Instagramu. "Prekrasna od prvog dana", "Ova djevojka će izrasti u najljepšu ženu koja je ikad blagoslovila ovaj planet. Najveća ljepotica svih vremena", "Kako si slatka", samo su neki od komentara.

Proslavila 58. rođendan

Salma je prošli tjedan proslavila 58. rođendan. Na Instagramu je tada objavila fotogaleriju sebe u različitim badićima. "Rođendanska objava u bikiniju, sretan 58. rođendan meni! P.S. nijedna od ovih slika nije iz prošlosti", napisala je u opis objave.

Jedna od najljepših glumica na svijetu

Salmu Hayek mnogi smatraju jednom od najljepših glumica na svijetu. Jednom prilikom progovorila je o tome kako nije mogla dobiti nijednu ulogu u komedijama na početku karijere jer je u holivudskim krugovima bila pojam seksepila i "nije joj bilo dozvoljeno biti smiješna".

"Cijeli sam život htjela raditi komedije, a ljudi mi nisu dali. Govorili su mi: 'Ti si seksi, pa ne možeš biti i smiješna.' Ne samo da nisi smio biti pametan nego nisi smio biti ni duhovit devedesetih", izjavila je u intervjuu za GQ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.