Poznati Hrvati pohvalili se blagdanskim stolovima, no Grubniću nitko nije ni do koljena

Foto: Instagram

BROJNE poznate osobe pohvalile su se na Instagramu svojim uređenim stolovima sa zamamnim delicijama i bogatim dekoracijama.

"Kad ti život da limun, napravi limunadu! Kad je na hrpi nekoliko djece i tempere u blizini, skuhaj im jaja, i dogodit će se uskršnje čudo!!!! Sretan vam Uskrs, dragi moji", poručila je glumica Ecija Ojdanić.

Iva Radić slavi Uskrs u rodnoj Rijeci sa svojom obitelji.

Marku Grubniću za Uskrs se pridružila obitelj, a stilist se posebno potrudio ukrasiti svoj dom.

Nina Badrić pohvalila se svojim pisanicama koje je obojila na prirodan način.

Za prirodne boje odlučila se i Antonija Stupar Jurkin.

Dok Bojana Gregorić Vejzović slavi u svom domu uz ukrase i tradicionalna jela, njena šogorica Nevena Rendeli na moru uživa u kamenicama.

Ako netko zna kako ukrasiti dom za Uskrs, to je Saša Šekoranja.

Jelena Veljača otkrila je kako je ukrasila svoje pisanice.

"Evo ih, sve boje koje sam učarobirala za ovaj Uskrs. Postupak: noć prije potopiti jaja u vodi s octom, jutro poslije ih pažljivo izbijeliti sa spužvicom (kora se istanji pa puca ako ste pregrubi), kuhati jaje u namirnici koju odaberete 10 min, zatim ostaviti 12 h natopljeno jaje u toj boji. Ukoliko želite svijetle nijanse, ostaviti samo sat vremena.
Moja boje, u smjeru sata prema desno: kava (12h), hibiskus (sat vremena), hibiskus (12h), ljuska žutog luka (12h), kurkuma (12h), ljubičasti kupus (12h), cikla (sat vremena) i u sredini je cikla 12h", opisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.