Povjesničar napao Melaniju zbog uređenja vrta u Bijeloj kući, ona mu oštro odgovorila

Foto: EPA

MELANIA TRUMP dok je bila na mjestu prve dame pohvalila se preuređenjem vrta smještenog u rezidenciji Bijele kuće, poznatog pod nazivom Rose Garden koji je prvotno osmislila Jackie Kennedy početkom 60-ih. 

Američkoj javnosti se nije svidjelo što je Melania napravila, a sada je tu temu ponovno aktualizirao predsjednički povjesničar Michael Beschloss.

"Evisceracija ružičnjaka u Bijeloj kući dovršena je prije točno godinu dana ovog mjeseca, a evo i mračnog rezultata - desetljeća američke povijesti su nestala", napisao je uz fotografiju vrta na kojoj prevladava zelenilo, dok se vidi vrlo malo cvijeća. 

Na ovu kritiku reagirala je i sama Melania. 

"Dokazao je svoje neznanje pokazujući sliku ružičnjaka u povojima. Ružičnjak je ukrašen zdravim i šarenim ružama. Njegove zavaravajuće informacije su nečasne i nikada mu se ne smije vjerovati kao profesionalnom povjesničaru", zaključila je uz fotografiju vrta prepunog cvijeća. 

Inače, ove je godine pokrenuta peticija kojom se od prve dame Jill Biden i drugog gospodina Douga Emhoffa traži da povrate stari izgled vrta, a do sada je prikupljeno više od 800 tisuća potpisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.