Potpuni stranci ljubili se s povezom na očima: Pogledajte što se dogodilo kad su ga skinuli

Screenshot: YouTube

SNIMATELJ iz Toronta Jordan Oram želio je vidjeti može li dvoje stranaca razviti romantične osjećaje jedno prema drugome samo na temelju poljupca. Nakon što je vidio snimke kojima su se stranci prvi put poljubili ili skinuli jedno pred drugim, pronašao je četiri para stranaca koji su pristali da se prvo poljube, a potom upoznaju. Kako se ne bi prije toga vidjeli, na očima su imali poveze.

"Htjeli smo vidjeti što bi bilo kad biste nakon prvog poljupca upoznali osobu u koju ste se zaljubili", rekao je Oram.

Oni koji su pristali sudjelovati u njegovom eksperimentu najprije bi kratko popričali, uglavnom o tome kako će se poljubiti kad ništa ne vide. Razmijenili bi imena i otkrili kako im je izgledao dan prije ovog snimanja, a potom bi se poljubili.

Jedna žena htjela je skinuti povez, a kad joj je rečeno da ne može, s oklijevanjem je prišla partneru. Nakon što je ljubljenje počelo, svi su postali mnogo slobodniji. Nekima se i svidjelo.

"Možeš me primiti", rekla je jedna žena svom partneru.

Ljubljenje je uglavnom bilo sporo, a kako je snimanje odmicalo, svi su parovi postali mnogo bliskiji. Neki su se čak htjeli ponovno ljubiti. Kad su povezi skinuti, sve je ponovno postalo neugodno, a kontakt oči u oči pokazao se jako važnim prilikom razvijanja romantičnih osjećaja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.