Posljednji obroci: U ovim su jelima poznati uživali netom prije svoje smrti

Foto: Instagram/YouTube

KADA svijet napuste slavne osobe, fanove zanimaju i najmanji detalji pa u javnost izađu brojni neobični podaci o njihovom životu.

Detalji iz privatnog života slavnih fanovima omogućuju da se više povežu s njima, a što vam više omogućuje identificiranje s nekom osobom nego zajedničko omiljeno jelo.

Trademade je zato sastavio popis posljednjih obroka tragično preminulih zvijezda.

Elvis Presley

Elvisu je omiljeno jelo bio pomalo neobičan prženi sendvič s maslacem od kikirikija, bananom i slaninom, no to mu ipak nije bilo posljednje jelo. Zadnji obrok Elvisa Presleyja bile su četiri kuglice sladoleda i šest keksa s čokoladnim komadićima koje je pojeo 16. kolovoza 1977. godine.

Michael Jackson

Kralj popa se do zadnjeg trena držao zdrave, dijetne prehrane pa mu je posljednji obrok bila salata od špinata s pilećim prsima, netom prije smrti 25. lipnja 2009 godine.

John Lennon

Najpoznatijem Beatleu posljednji je obrok bio sendvič od usoljene govedine, nakon kojega je, pri povratku kući, planirao ipak malo obilniji obrok. Nažalost, sve je ostalo na sendviču jer ga je na putu kući upucao Mark David Chapman, 8. prosinca 1980. godine.

Whitney Houston

Prije nego što je tragično skončala u svojoj hotelskoj sobi 11. veljače 2012. godine, pjevačka diva je naručila hamburger, sendvič s puretinom, pomfrit, šampanjac i pivo.

Jimi Hendrix

Najpoznatiji gitarist svih vremena preminuo je 18. rujna 1970. godine, a posljednji obrok mu je bio sendvič s tunjevinom koji mu je pripremila djevojka.

Princeza Diana

Prije tragične smrti u prometnoj nesreći 31. kolovoza 1997. godine, princeza Diana bila je u restoranu gdje je jela omlet sa šparogama i gljivama, japansko jelo tempura s povrćem i ribu.

Brittany Murphy

Mlada glumica je prije smrti 20. prosinca 2009. godine pojela rezance, ostatke tajlandske hrane i energetsko piće.

Ernest Hemingway

Pisac je prije smrti 2. srpnja 1961. godine pojeo biftek, Cezar salatu, pečeni krumpir i popio čašu vina.

Napoleon Bonaparte

Napoleon je imao obilan posljednji obrok prije smrti. Pojeo je jetrice, kotlet, pirjani bubreg, jaja i tost s češnjakom i rajčicama.

Saddam Hussein

Saddamova želja za posljednji obrok bila je kuhana piletina s rižom pomiješanom s medom, a ponuđene su mu i cigarete koje je odbio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.