Posinak Lepe Brene: Između Maje Šuput i mene se nije dogodilo ništa intimno

NAKON što su ih paparazzi fotografirali na bazenu Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom pojavile su se priče o ljubavnoj vezi hrvatske pjevačice Maje Šuput i posinka Lepe Brene - Filipa Živojinovića. Prvo je to demantirala Maja, a sada je i Filip za Red Carpet priznao da ga s Majom vežu samo zajednički prijatelji.

"U Novom Vinodolskom sam bio na obiteljskom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo puno zajedničkih prijatelja i istina je da smo provodili puno vremena zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno", otkrio je Filip Živojinović, sin Breninog supruga Slobodana Živojinovića iz prvog braka sa Zoricom Desnicom.

"Sofija i ja smo zajedno godinu dana i puno toga smo prebrodili zajedno"


I dok Maja uživa nakon prekida s poduzetnikom Andrijanom Plenčom, Filip priznaje da je u sretnoj vezi s manekenkom Sofijom Milošević koju nisu zasmetali napisi o vezi njezina dečka i Maje Šuput. "Sofija živi u New Yorku i jedino preko novina doznaje neke informacije. Budući da smo već dugo zajedno, ona zna da će se takve stvari uvijek događati", komentirao je Živojinović.

"Ona je javna osoba, baš kao i ja, tako da uvijek mogu očekivati slične natpise u novinama, to su normalne stvari ako si dio javnog svijeta. Ona meni vjeruje, imamo čvrstu vezu tako da je to nije zasmetalo. Zajedno smo godinu dana i prebrodili smo zajedno puno toga i bez obzira na tu udaljenost i dalje smo zajedno", rekao je za kraj Filip Živojinović - jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.