Policajac uhvatio mladi par tijekom seksa u autu, njihova reakcija je legendarna

Ilustracija: Instagram

RANIJE ovaj tjedan mladi par uhvaćen je tijekom seksa u autu, nakon što su probudili susjede koji su pozvali policiju. No ono što ovaj slučaj čini drugačijim od mnogih sličnih, reakcija je mladića.

Bailey Puttkemery (21) i Emily Scott (20) iz Wisconsina seksali su se u zlatnom Pontiacu, a bili su dovoljno glasni da probude susjede. Sudeći po policijskom izvješću, policajac je došao do njih, upozorio ih da se obuku i odšetao.

No tad se policajac Westpfahl vratio do auta i ponovo ih našao u klinču. "Ne, brate, pokušavam jebati", rekao je mladić policajcu, a auto se ponovo počeo tresti, piše Men's Health. Nakon toga, iako se mladić opirao, policajac ga je izvukao iz vozila.

"Ti si muškarac, trebao bi razumjeti", rekao je Puttkemery prije nego je policajca optužio da ga "cockblocka" te da su mu "zbog njega plava jaja". Policajac je tad mladiću pokušao objasniti da se obuče. "To je samo kurac, nemate se čega bojati", odvratio je mladi ljubavnik.

Mlada dama, s druge strane, objasnila je policiji da je čin bio bez prisile te da su ponovo počeli nakon njegove opomene jer je Puttkemery "htio svršiti".

Oboje su uhićeni, no lokalni tužitelji odlučili su da neće podnijeti tužbu. U izvješću ne piše je li Puttkemery svršio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.