Polaznice Ana´s Sensual Fitnessa snimile izazovni kalendar za 2010.

SINOĆ je u Hemingway baru održan tradicionalni Božićni party Ana's Sensual Fitnessa u sklopu kojeg je i ove godine podržana humanitarna akcija pod nazivom "Žene Ženama" te donirano do sada prikupljenih 15 000 kuna udruzi "Sve za nju". "Ana's Sensual fitness prije dvije godine humanitarnom akcijom pomogao je udrugu 'Autonomna ženska kuća Zagreb', a na prijedlog svoje prijateljice Lane Jurčević odlučila sam se za pomoć udruzi koja pomaže oboljelim ženama od raka dojke i grlića maternice kojoj je ove godine pomogla i sama Lana", izjavila je Ana Kuhanec.

Kao poklon za donaciju, svi prisutni dobili su Ana's Sensual kalendar koji je izrađen upravo u tu svrhu. "Cijela ekipa koja je radila na kalendaru odrekla se honorara te smo svi još jednom pokazali da itekako imamo sluha za pomoć onima kojima je to potrebno", kazala je Ana koja dodaje da je kalendar snimio fotograf Tomislav Dolenec kojem se, kao i svima drugima koji su sudjelovali u izradi, neizmjerno zahvaljuje.

Osim promocije kalendara i same donacije, na jučerašnjem partyju održana je i modna revija mlade hrvatske dizajnerice u usponu - Nine Šklempe, čije su modele nosile atraktivne vježbačice Ana's Sensual fitnessa. "Posebna zahvala i Marijani Mikulić, našem zaštitnom licu fitnessa i velikoj promotorici te našoj saborskoj zastupnici Gordani Sobol koja je zajedno sa svojim prijateljima sudjelovala u našoj humanitarnoj akciji. Hvala Lani Jurčević i Petri Maroje te svim našim vježbačicama koje su sudjelovale u akciji te svojim prilogom pomogle udruzi 'Sve za Nju'", poručila je za kraj instruktorica Ana Kuhanec.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.