Pogledajte kako izgleda Botanički vrt u Zagrebu nekoliko dana nakon strašne oluje

Foto: Facebook

BOTANIČKI vrt PMF-a stradao je tijekom nedavne strašne oluje u Zagrebu. Sada su na Facebooku objavljene fotografije kako vrt izgleda nakon što su ga zaposlenici obnovili i uredili.

"Sličice nakon oluje. Sve je dobro što dobro završi! Niti tjedan dana nakon pada velikog komada divljeg kestena, cijeli je peonarij ponovo uređen i oplijevljen. Podosta je biljaka, nažalost, stradalo. No u ovo doba godine najbolje je ostaviti ih na miru, da se izliječe same koliko najbolje mogu pa ćemo ujesen vidjeti što i kako dalje... Posljedice oluje uspješno smo sanirali i VIDIMO SE SUTRA!" napisali su iz Botaničkog vrta.

SLIČICE NAKON OLUJE: ...i sve je dobro što dobro završi! ☺️ Niti tjedan dana nakon pada velikog komada divljeg kestena,...

Objavljuje Botanički vrt PMF-a u ZagrebuPetak, 28. srpnja 2023.

U komentarima su mnogi napisali da se jako raduju što ponovno mogu posjetiti Botanički vrt i pohvalili zaposlenike na brzini. Objavljena je i jedna snimka koja pokazuje stanje snimljeno odmah nakon oluje, no iz Botaničkog vrta napomenuli su da je, srećom, ova priča imala sretan kraj.

SLIČICE NAKON OLUJE: Da parafraziramo poznati film: evo „Što je Mirjana snimila 22. srpnja 2023.?“ -- kad se stari kesten rascijepio i jedno debalce tresnulo na Peonarij! (🙂 Vidjet ćete U SLJEDEĆEM NASTAVKU da ova priča ima sretan kraj!)

Objavljuje Botanički vrt PMF-a u Zagrebu u Četvrtak, 27. srpnja 2023.

Podsjećamo, prizori u zagrebačkom Botaničkom vrtu nakon oluje rastužili su brojne Zagrepčane koji su se ponudili da pomognu u obnovi vrta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.