Novi film Zaca Efrona gledatelji opisuju kao "jeziv i neugodan"

Foto: Press

Romantična komedija na Netflixu A Family Affair podijelila je mišljenje gledatelja. Dok su jedni oduševljeni romantičnom pričom između Zaca Efrona i Nicol Kidman, drugi je nazivaju jezivom i dosadnom. 

Zac Efron glumi zahtjevnu holivudsku filmsku zvijezdu Chrisa Colea koji ima 24-godišnju pomoćnicu Zaru. Zaplet nastaje kada Zarin šef započne ljubavnu vezu s njezinom majkom Brooke koju glumi Nicol Kidman. Zara nije oduševljena novonastalom situacijom te želi da se njihova veza završi.

 

Dva filma slične radnje

Oni koji su odgledali film usporedili su ga s filmom The Idea of You, u kojem glavnu ulogu ima Anne Hathaway. Naime, ona također zbog svoje kćeri tinejdžerice mora prekinuti vezu s muškarcem u kojeg se zaljubila. Obožavatelji filmova na društvenoj mreži X istaknuli su sličnosti ova dva filma: "Svake godine postoje dva gotovo ista filma. Ove godine su to A Family Affair i The Idea of You", "Ovo je Netflixov odgovor na dobar film The Idea of You."

Pozitivni komentari

Film Zaca Efrona podijelio je gledatelje. "Svidjelo mi se, ali ne bih ga ponovno gledao u skorije vrijeme", "Briljantan film, mislio sam cijelo vrijeme dok sam ga gledao", "Priča je slatka. Sjajan je", bili su neki od pozitivnih komentara. 

Negativni komentari

Bilo je i onih koji su film nazvali dosadnim. "Bilo je zapravo jako neugodno gledati", "Film je užasan i otrcan", napisali su oni kojima se film nije nimalo svidio. 

Podsjećamo, nakon što je film nedavno izašao puno se pričalo o tome što se dogodilo s licem Zaca Efrona te da izgleda kao da se podvrgnuo plastičnim operacijama. "Zaboga, što je radio s licem?", "Zašto bi si netko s tako divnim licem to napravio?", "Izgleda kao Joker", neki su od komentara na X-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.