Počinje božićna čarolija u Zagrebu: Na paljenje lampica dolazi 5000 ljudi

Foto: Facebook

PRVE božićne lampice u Zagrebu, one na Zrinjevcu, upalit će se 28. studenog s početkom u 19:30 sati. Organizatori su putem Facebooka pozvali građane na paljenje lampica, koje označava početak božićnog ugođaja u Zagrebu, a već se odazvalo više od 5000 ljudi.

"Pozovite prijatelje i obitelj – pridružite se zagrebačkoj božićnoj bajci! Program 28. studenog počinje u 19:30 sati, uskoro donosimo detalje", stoji u najavi događanja.

Dio božićne čarolije u hrvatskoj metropoli bit će i ledeni park, koji je prvi put predstavljen lani te je izazvao veliki interes. I on će se otvoriti 28. studenog, na dan službenog početka Adventa u Zagrebu.

"Naše je klizalište jedinstveno u ovom dijelu Europe, a sjajne reakcije posjetitelja u prošloj godini potakle su nas da i ove godine nadmašimo sva očekivanja", poručili su organizatori.

Portal za putovanja europeanbestdestinations.com nominirao je Zagreb kao jednu od najboljih božićnih destinacija ove godine.

"Dođite i uvjerite se zašto glavni grad Hrvatske posjeti velik broj turista tijekom Adventa: upoznajte idiličnu stranu grada i sudjelujte u tematskim programima koji se odvijaju na ulicama i trgovima diljem centra", napisali su o Zagrebu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.