Pobjednik Plesa sa zvijezdama čestitao ženi rođendan, ona mu rekla: Očekujem poklon

Foto: Instagram

POBJEDNIK ovogodišnje sezone showa Ples sa zvijezdama, Pedro Soltz, svojoj supruzi Iris Cekuš na društvenim je mrežama čestitao 37. rođendan. U emotivnoj objavi objasnio je što za njega znači istinska ljubav.

"Sretan rođendan Iris. Pa, znam da očekuješ dar od mene. I naravno da moram ispuniti to očekivanje ako ne želim umrijeti. Zapravo, ovaj put sam ti ga dao prije nekoliko dana i još sam živ", našalio se Pedro.

"Ono što sam danas htio reći je da svatko može kupiti cvijeće, poklone, torbe, nakit... U tome nema apsolutno nikakve ljubavi. Prava ljubav je nekoliko stvari koje radim svaki dan da ti pokažem da mi je stalo. Dajem sve od sebe da te učinim sretnom, to su odluke koje sam donosio i još uvijek donosim svakodnevno, a to je biti uz tebe kad god trebaš, gurati te i podržavati", napisao je Pedro.

Kaže da je to nešto najbolje što joj može ponuditi svaki dan. Iris mu je odgovorila na objavu.

"Hvala ti ljubavi moja. Znaš da cijenim sve što činiš za mene, svakodnevno, posebno što me podržavaš. Istina je da se ljubav ne može kupiti, ali ipak očekujem poklon. Volim te", našalila se Iris.

Pedro i Iris u braku su šest godina i zajedno imaju kćer Laru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.