Prati je 32.000 ljudi, a on "odobrava" fotke: Tko je zaručnica Antonija Plazibata?

Foto: Instagram

HRVATSKI kikboksač Antonio Plazibat ove subote borit će se u Rotterdamu za titulu privremenog prvaka u organizaciji Glory, a najveću podršku uoči važnog meča pruža mu njegova zaručnica Martina Dulčić. 

23-godišnja Splićanka stomatološka je tehničarka koju na Instagramu prati više od 32 tisuće ljudi, a fotografije na kojima se hvali svojim atraktivnim izgledom prikupljaju tisuće lajkova. 

Fotke s odobrenjem 

Baš kao i njezin šest godina stariji zaručnik, Splićanka vodi aktivan život te često objavljuje fotografije iz teretane, a često se i pridruži Antoniju u vježbanju.  

Podsjetimo, najbolji hrvatski kikboksač privukao je pažnju javnosti kad je izjavio kako svaka fotografija koju Martina objavi na Instagramu mora imati njegovo odobrenje.

"Nisam ljubomoran i smatram da nema razloga za to. Naravno, osim ako ona daje povod za ljubomoru. Većinom smo stalno zajedno, a ako nismo, onda smo s obitelji. Ona nije osoba koja, primjerice, izlazi svaki vikend jer da jest, ne bih bio s njom. Većinom izlazimo zajedno. S obzirom na to da Martina objavljuje fotografije na Instagramu, svaka ima moje odobrenje da može biti objavljena", izjavio je u jednom intervjuu.

Upoznali su se na aerodromu

Inače, Martina je unuka legendarnog splitskog plivača Veljka Rogošića, a Antonija je upoznala na aerodromu gdje su si "obostrano privukli pažnju". U vezi su već pet godina, a zaručili su se 2019. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.