Playboyeva zečica stiže u Hrvatsku kako bi isprobala domaći sir i vrhnje

BRIDGET MARQUARDT napustila je blagodati Playboyevske vile i upustila se u samostalnu "avanturu" i snimanje vlastite emisije. Nakon što je slavu stekla kao jedna od djevojaka vremešnog djedice Hugh Hefnera koje su svoj normalni život zamijenile izležavanjem po bazenima i paradiranja u badićima ispred 82-godišnjeg kralja Playboya, plavuša se odlučila na korak dalje. 

"To je u jednu ruku zabavno, ali i vrlo seksi"

Emisija pod naslovom "Bridget’s Sexiest Beaches" snimat će se na raznim lokacijama diljem svijeta, pa čak i kod nas. Naime, Playboyeva zečica Bridget trebala bi ovo ljeto posjetiti i našu obalu i snimiti nekoliko kadrova na našim otocima. Snimanje emisije započet će u Australiji, a odmah potom se seli kod nas.

U svakoj epizodi zečica će gledatelje provesti kroz najznačajnija mjesta kraja u kojem se nalazi, na principu putopisa, ali na njezin način. "To nije samo puko pokazivanje ljepota tih mjesta. To je neka vrsta avanture. U svakom mjestu koje posjetimo ja ću se družiti s lokalnim stanovništvom, degustirati tamošnju hranu, kao i učiti sve običaje i isprobavati tradicionalne nošnje. To je u jednu ruku zabavno, ali i vrlo seksi", otkrila je Bridget. Osim Hrvatske zečica će posjetiti i Jamajku, Fiji, Mexico, Costa Rica, Tajland...

S.C.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.