Plavuša koja je polugola upala na skijanje lani se gadno provela u Splitu

Foto:EPA/ Instagram

AKO vam se atraktivna plavuša koja je utrčala na skijaški teren u austrijskom Schladmingu držeći natpis posvećen Kobeu Bryantu čini poznatom, u pravu ste. 

Osim što je u lipnju prošle godine postala zvijezda interneta nakon što je u oskudnom badiću utrčala na teren u prvom poluvremenu finala Lige prvaka, ubrzo zatim je posjetila Split, ali nije joj ostao u lijepom sjećanju

Naime, zbog putovanja joj je pao imunitet.

"Ovoliko putovanja definitivno je narušilo moj imunološki sustav. Dva dana se borim s trovanjem hranom i pokušavam izgurati, ali sutra letim doma i tako sam sretna", požalila se iz kreveta tom prilikom. 

Kinsey je, inače, djevojka YouTube zvijezde Vitalyja Zdorovetskija, a finale Lige prvaka prekinula je upravo kako bi reklamirala njegovu YouTube stranicu čiji joj je naziv bio ispisan na badiću koji je tad nosila. 

U trenutku kad je utrčala imala je oko 300 tisuća pratitelja na Instagramu, a kako je vrlo brzo bila identificirana, broj pratitelja joj je počeo vrtoglavo rasti. Trenutno je prati nešto manje od tri i pol milijuna ljudi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.