Pjevačicu koja je otkrila da je silovana napali iz nevjerojatnog razloga

Foto: Instagram

NAKON što je pjevačica Duffy na Instagramu iznijela šokantnu ispovijest u kojoj tvrdi da ju je nepoznata osoba nekoliko dana silovala, drogirala i držala u zatočeništvu, dobila je brojne poruke sućuti i podrške, ali pojavili su se i neki komentari čiji su autori napali pjevačicu. 

Neki su je ljudi počeli prozivati zbog toga što ranije nije otkrila što se dogodilo i napadača prijavila policiji, dok su drugi otišli tako daleko da su tvrdili da je ovo ispričala kako bi privukla pozornost zbog objave novog albuma. 

"Recite da smo malo cinični, ali izlazi li novi album?"

"Ono kad više nisi relevantna pa se pokušavaš vratiti u centar pažnje glazbene industrije kako bi prodala više koncerata."

"Možda sam ciničan, ali Duffy nikad nije otkrila je li svoj slučaj prijavila policiji i zašto nije ako nije. Ima li album koji promovira? Plaćaju li joj za intervju? Razmišljam o hrabrim ženama koje su bile silovane i prijavile to policiji i onima koje to nisu učinile."

"Pa zašto to nisi otkrila ranije? Silovanje je pogrešno, ali prekinite je hvaliti da je hrabra nakon toliko vremena. Hrabro bi bilo da je to otkrila čim se dogodilo. Nije dijete. Ona je odrasla žena. Trebala je odmah otići na policiju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.