Pjevačicu iz bivše Juge izbacili iz Američkog idola, sad im je pokazala koliko su pogriješili

Foto: Instagram

DA SE snovi ipak ostvaruju ako ne odustanete od njih, dokazala je 29-godišnja pjevačica Bebe Rexha. Naime, prije deset godina doživjela je gorko razočaranje u Američkom idolu, ali sad je dokazala koliko je točna ona "tko se zadnji smije, najslađe se smije".

>>>Kako su seksi Kosovke zavladale svjetskom pop scenom<<<

"Prije deset godina moja mama i ja čekale smo deset sati u redu za audiciju na Američkom idolu. Nisam čak prošla ni prvi krug, no nisam odustala od svojih snova. Suludo je kako život zatvara krug. Tako sam uzbuđena što mogu objaviti da ću mentorirati natjecatelje u Američkom idolu ove sezone. Bilo je suđeno", napisala je na Instagramu Bebe.

Bebe je rođena 1989. u Brooklynu, no njeni roditelji potječu iz albanskih mjesta Debar i Gostivar, koji su bili dio Jugoslavije, a danas su dio Makedonije. Pravo ime joj je Bleta, što znači pčela, odnosno na engleskom "bee" iz čega je stvorila svoje scensko ime. Dosad je napisala gomilu hitova i ostvarila suradnje s velikim imenima kao što su Nicki Minaj, David Guetta, G-Eazy, Iggy Azalea, Nick Jonas, Afrojack, Pitbull, Selena Gomez i Martin Garrix.

 

Još kao tinejdžerica zapela je za oko Samanthi Cox koja je tada radila s Lady Gagom i Keshom, a ona joj je savjetovala i gotovo je prisilila da nauči pisati pjesme. Bebe je poslušala njezin savjet i kao 15-godišnjakinja krenula na tečajeve u New Yorku. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Bebe Rexhu. instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Bebe Rexha.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.