Pjevačica na srpskom izboru za Eurosong rukom pokazala znak koji skriva snažnu poruku

Screenshot: YouTube

SINOĆ je održana druga polufinalna večer srpskog izbora za Eurosong, a zadnja izvedba bila je pjesma Tišina koju je otpjevala Doris Milošević. Pjevačica je na kraju nastupa pokazala znak rukom koji je zaintrigirao gledatelje, a kasnije je objasnila o čemu se radi.

Univerzalan znak

Voditeljica u green roomu Kristina Radeković upitala ju je što predstavlja njezin znak, a pjevačica je otkrila kako se iza njega krije snažna poruka.

"Taj znak je poziv u pomoć za žrtve nasilja koji je nastao u karanteni, kada oni nisu imali mogućnost istupiti u javnost i ispričati što im se događa, nego su morali krišom preko videopoziva to pokazati", objasnila je.

"Kad pokažeš, to znači da si ugrožen i to je sada usvojen univerzalan znak za žrtve nasilja", dodala je, a voditeljica je zatim naglasila koliko je važno da svatko bude upoznat s time što ovaj znak predstavlja.

Inače, Doris je glumica i VoiceOver glazbenica koju na TikToku prati gotovo 155 tisuća ljudi, a ove je godine odlučila pokazati svoj pjevački talent na izboru za predstavnika Srbije na Eurosongu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.