Pjevačica Antonija Šola na Facebooku reklamira mrežu nadriliječnice Helene Begenišić

Foto: Facebook

HRVATSKA pjevačica Antonija Šola na svom je Facebook profilu objavila reklamu za društvenu mrežu koju je pokrenula nadriliječnica Helena Begenišić.

"Heej dragi moji !!! Kako ste mi danas? Svi volimo doći tamo gdje ćemo biti uvaženi i slobodni, svi volimo imati mjesto gdje će netko čuti naše potrebe i pružiti nam informacije koje nam trebaju. Zato želim sa vama podijeliti upravo jedno takvo virtualno mjesto koje sam nedavno otkrila, a to je: privatna društvena mreža Effatha. Mreža je to koja je bez cenzure kao i prva mreža koja je uvela i mogućnost zarade, tu ćeš također pronaći informacije i sve što ti je potrebno za zdravlje, zdravlje svojih bližnjih. Tu ćeš moći podijeliti zdrave recepte i unaprijediti svoj život. Mreža koja ti je nadohvat ruke kao prijatelj koji će ti uvijek dati pravi savjet, gdje ćeš za tren oka pronaći linkove za vitamine koje baš tražiš i recepte za zdravu prehranu.

I sama sam početnik i otkrila sam ovu mrežu kao dijete izlog, te me već prvo razgledavanje osvojilo. Pored svih alata koje još istražujem, pažnju mi je privukla i jedna zanimljiva pogodnost ove mreže koju sam sigurna da za mnogi od vas moći koristiti. Nakon ulaska, potražite u info grupi sve o affiliate linku jer je to je možda vaš novi alat za rad.

Još koji dan i mobilna aplikacija je vani", stoji u objavi koju je Antonija Šola na Facebooku objavila prije dva dana. Na fotografiji Šola pozira pored loga društvene mreže i drži mobitel na kojemu je reklama.

Helena Begenišić poznata je hrvatska pseudoznanstvenica i antivakserica.

Ona je 9. travnja ove godine otvorila Facebook grupu Effatha, koja je do sada okupila tisuće članova, a na njezinoj naslovnici piše da grupa pripada prirodnoj medicini te da je vodi dr. mag. prirod. med. Helena Begenišić Schlachter. Uskoro je pokrenula i svoju "društvenu mrežu" istog imena.

Na svojim platformama se nadriliječnica, koja promovira sredstvo slično industrijskom izbjeljivaču (koje se ne može naći u prirodi i na koje naša medicinska agencija HALMED upozorava kao na opasno) za sve moguće i nemoguće bolesti od autizma preko covida-19 do raka, hvali diplomama koje bi trebale dokazati da je magistra i doktorica prirodne medicine. 

>>Poznata nadriliječnica predstavlja se kao doktorica i nikome ništa

Facebook je do sada uklonio nekoliko grupa u kojima je Begenišić reklamirala svoj protokol i sredstvo slično industrijskom izbjeljivaču koje predstavlja kao lijek za sve bolesti.

Ispod objave pjevačice pojavili su se komentari s pitanjima o tome je li Šola svjesna da reklamira nadriliječnicu. Komentari su vrlo brzo uklonjeni.

Helena Begenišić podijelila je reklamu Antonije Šole na svoja dva Facebook profila.

Index je poslao upit Antoniji Šoli o reklami koju je postavila na svoj Facebook, ali nam se nije javila. Potom je objava s njezinog Facebooka jednostavno nestala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.