Pjevač zbog kojeg je Cetinski podivljao napušta bend: "Laže o bolesti, a ide u solo karijeru"

Foto: Filip Koludrović

PJEVAČ Marko Kutlić napustio je grupu Pravila igre nakon dužeg medijskog prepucavanja.

Marko se žalio da mu članovi benda nisu dopuštali da se posveti vjeri, podršku mu je pružio i Tony Cetinski, a oni su snimili video u kojem su iznijeli svoju stranu priče.

"Sve priče da ga izbacujemo zbog vjere su jedna velika laž. Marko nam je poslao mail prije tri tjedna u kojem se pravdao zdravstvenim stanjem. Mi mu nismo imali razloga ne vjerovati sve dok nismo naišli na grupu na Facebooku koju je osnovala njegova žena Marija i gdje je on okupio nekoliko fanova koje je manipulirao lažima. Na primjer da smo ga prisiljavali na potpisivanje nekih ugovora, da smo mu branili vjeru što je suludo i nema nikakve veze s istinom. Vidi se da nije bolestan i ide u solo karijeru, već ima pjesmu", rekli su dečki.

Marko je također na društvenim mrežama dijelio slike na kojima se vidi kako provodi vrijeme igrajući nogomet, a za to vrijeme je sa članovima benda komunicirao isključivo putem e-maila. 

Danas su na Facebook stanici grupe podijelili obavijest za fanove u kojoj su potvrdili da je Marko Kutlić napustio bend.

"Istina je uvijek samo jedna i kao takva uvijek pobjeđuje. Marko je i službeno zatražio istup iz benda i odlazak u solo karijeru.
Ovom izjavom zatvaramo poglavlje s Markom i više se nećemo očitovati i razgovarati o toj temi bez obzira na eventualne pokušaje diskreditacije i provokacije u budućnosti. Marku hvala za sve što je prošao s nama i želimo mu svu sreću. Ovo sve što se zbiva je daleko od onoga zbog čega smo tu, a to je glazba, pjesme, emocija, ljubav, vaša i naša zajednička energije i jedino je to bitno. I zato, uskoro ulazimo u studio i pripremamo nove pjesme! Ovo radimo samo zbog vas i vaša podrška nam je najbitnija u ovim trenucima", napisali su.

Njihov post je podijelila i supruga mladog pjevača Marija Kutlić i objavila svoj odgovor.

"Istina i je samo jedna, a njeno ime je Isus Krist. Znate onaj kojeg vi ismijavate po medijskim člancima. Dragi ljudi, ovo vam je tipični primjer skretanja pažnje na bitne stvari dok npr. pola Hrvatske GORI. To je ono što sam naučila na svojem studiju novinarstva. Svašta sam doživjela od ovih ljudi, proglašena sam sijateljicom mržnje, krivotvoreni su Instagram razgovori... Od početka sam bila kamen spoticanja za dotični bend, a postojala sam puno prije njih. I eto, ja sam još uvijek ovdje i stojim iza svojeg uspješnog muškarca dok njih polako prekriva medijska prašina koju su na trenutak uzburkali. Skinut će netko novi za Instagram pa će to biti zanimljivije. Dotičnima želim sve najbolje, puno para, lajkova, koncerata i nekog pjevača koji će plesati kako oni sviraju. Moj Marko je oduvijek imao čvrsta uvjerenja i baš zato ga volim. Mi ne gradimo svoju kuću na pijesku, nego na našem sinu Petru stijeni", napisala je Marija.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.