Pitali smo Zagrepčane da dovrše započete stihove: "Nažalost, Desingericu znam"

Foto/Video: Index

Prošetali smo Zagrebom i zaigrali jednu igru sa slučajnim prolaznicima. Započeli smo stihove pjesama poznatih pjevača poput Olivera Dragojevića, Desingerice, Severine i Grše, a oni su ih trebali dovršiti. Pogledajte jesu li se i kako su se snašli. 

"Nažalost Desingericu znam"

"Zlatni konci litnje zore...", započeli smo, a prolaznik je odmahnuo glavom i rekao odmah: "Pojma nemam." "Puzi, moli, šećer pada...", sljedeća na redu je bila Desingericina pjesma. "Nažalost, ovo znam", nasmijao se prolaznik i dovršio: "Budi moja čokolada." Znao je dovršiti i Gršinu pjesmu Fantazija, a problema je imao sa Severininom pjesmom Uzbuna: "Poznat mi je tekst, znam da je Severina, ali ne znam kako dalje ide", priznao je.

@index.hr Nastavi stihove. Puzi, moli, šećer pada... Nažalost znam. #index #challenge #music #croatia #fyp #foryoupagе #foryourpage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

"Ništa ne znam, krivu ste našli"

Sljedeća prolaznica nastavila je Oliverovu pjesmu Cesarica uz malu pogrešku. Naime, rekla je "ulazim u njene dvore", umjesto ispravnog nastavka - "došli su u njene dvore". "Isuse, kaj je to... Ne znam", rekla je nakon početnih stihova Desingericine pjesme. Nije se najbolje snašla ni kod preostale dvije pjesme. "Ja ništa ne znam, krivu ste našli", nasmijala se ova simpatična djevojka. 

@index.hr Nastavi stihove. Puzi, moli, šećer pada... Isuse, kaj je to? #Index #challenge #music #croatia #fyp #foryourpage #foryoupage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.