Pitali smo prolaznike što su besmisleno kupili: "Bacila sam komad plastike s Temua"

Foto/Video: Index

Prošetali smo Zagrebom i upitali prolaznike što su posljednje najbesmislenije kupili. Zanimalo nas je i troše li novce na stvari koje im ne trebaju ili dobro razmisle prije nego kupe nešto.

"Nije toliko besmisleno, ali je ispalo glupo"

Prolaznik je rekao da je kupio majicu u Zari. "Volim Zaru, super je, ali sam kupio majicu koja je debela pet centimetara. I to sam na početku ljeta uzeo... Izgleda kao da si iz štale izašao, fora je", započeo je priču ovaj dečko. "Onaj đir, zemljane boje i to, super je... Ali, nisam ju nijednom obukao zato što je toliko debela da se skuhaš u njoj i zimi, a ne samo po ljeti. Užas", nasmijao se.

Ispričao je da ju je kupio na nagovor prijatelja Marka koji je također uzeo istu. "Bila je jedna bolja, ali eto, na kraju sam uzeo ovu. "Loša odluka", zaključio je. Objasnio nam je da inače pazi što kupuje, ali nekad ga zna ponijeti kad legne plaća. 

@index.hr "Što je posljednje najvesmislenije što si kupio? Nije besmisleno, ali je glupo." #index #shopping #t-shirt #croatia #fyp #foryoupage #foryourpage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

"Ja stalno kupujem besmisleno"

Sljedeća prolaznica priznala je kroz smijeh: "Ja stalno kupujem besmisleno." Priznala je da je s Temu aplikacije naručila nešto što pomaže pri sjedenju. "Neki komad plastike, koji sam bacila", rekla je te zaključila: "Katastrofa."

@index.hr "Što je posljednje najbesmislenije što ste kupili? Vau, dobro pitanje." #Index #shopping #croatia #shoppinghaul #fyp #viralvideo #foryoupage #foryourpage ♬ original sound - Index.hr

"Sve na što naletim"

Još jedna prolaznica također je rekla da kupuje sve besmisleno. "Sve na što naletim ako sam u takvom raspoloženju", priznala je. "Kupila sam neke haljine koje vjerojatno nikada neću obući. Ali takav je bio dan i htjela sam se s nečim oraspoložit."

"Eto, žvake možda", rekao je jedan dečko te dodao da sve kupuje s namjerom. "U 80 posto slučajeva sve planirano kupujem, dogodi se neka sitnica, ali nije to nešto pretjerano skupo", ispričala nam je prolaznica. 

@index.hr "Što je posljednje najbesmislenije što si kupio? Joj, nemam pojma, iskreno." #index #shopping #shoppinghaul #croatia #fyp #viralvideo #foryoupage #foryourpage ♬ original sound - Index.hr
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.